De vrienden van de Sliertjes bestaan uit Raadsleden, oud-Raadsleden, bezoekers van onze feesten en andere bekenden die Carnavalsvereniging de Sliertjes een warm hart toedragen.

Om de vereniging, de feesten en andere activiteiten in en buiten Eemnes te ondersteunen wordt er een bedrag van 5 euro gedoneerd. Op deze manier bestaat er de mogelijkheid om iets voor de vereniging te betekenen.

Wat krijg je terug als vriend van de Sliertjes?
Je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de feesten die wij organiseren en je krijgt uiteraard de mogelijkheid om met voorrang kaarten te reserveren. Als vriend van de Sliertjes kan je bovendien met ons mee naar Breda! Dit uitje is zo populair dat we lang niet iedere Eemnesser carnavalist mee kunnen nemen. Daarom alleen voor vrienden.

Uiteraard ook eeuwige roem en dankbaarheid vanuit de vereniging. Als klap op de vuurpijl krijgen de vrienden van de Sliertjes een eervolle vermelding in de FidelCourant.

Interesse?
Word dan ook lid van de Vrienden van de Sliertjes! Stuur een e-mail met je naam, je adresgegevens, je telefoonnummer en je IBAN nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of meld je aan bij een van de Raadsleden.

Alvast hartelijk dank namens de gehele Raad van 11!

Alleen leden

Social

      

Volgende activiteit

Geen evenementen

Aftermovie

Nieuwsbrief